Asus A8N-VM CSM: Rimelig HTPC endelig en mulighet?

Meget godt review av et nytt hovedkort som kanskje blir den store HTPC-favoritten. Se pris og tilgjengelighet hos Komplett. nForce430+Geforce6150 ser ut som en lekker kombinasjon, siden det allerede er spesifisert at den skal takle 1080p uten altfor store problemer. Det eneste som mangler er da å finne ut hvilken Athlon 64 X2-prosessor (3800+ - 4800+) som passer til dette hovedkortet for å få en maskin som greit kan takle Quicktime (H.264) i 1080p. I tillegg så benytter den vanlig DDR SDRAM (PC3200), noe som jeg vil sette pris på, siden det er billig og lett tilgjengelig (tror jeg får noe til overs snart). Med 1xDVI og 1xVGA onboard er den brukbar i seg selv. Og med BÅDE PCI-Ex1 og PCI-Ex16 så ser dette virkelig elegant ut. Kan sette inn et dual-DVI kort dersom man trenger enda litt mer ytelse. Og med PCI-Ex1-porten har man også plass til TV/DVB-tuner. Og med 2 PCI-sloter er det også plass til separat lydkort også (dersom det integrerte ikke er godt nok). Det står at SPDIF er på en optional bracket. Lurer på om det er med i pakka fra Komplett... Uansett så ser det ut til at man kan kjøpe den herfra: Proshop DK Noen som har noen kommentarer eller ser noen svakheter i denne (foruten det som har blitt sagt av AnandTech)?