AniDB: Din kilde til anime!

Jeg tenkte at det var på tide at jeg fortalte dere alle om den BESTE ressursen på nettet for å få tak i informasjon og innhold i anime-sjangeren. Hint: Prøv å registrere deg på sida. :) Gi beskjed dersom du ønsker noen anbefalinger. Her er et lite sammendrag av hva jeg har: animes:   51 eps:   480 watched: 317 (66%)  Under er en lite oversikt over seriene/filmene jeg synes er absolutt best (jeg må innrømme Top 10-lista til AniDB er veldig bra, men jeg er nå ikke helt enig i alle plassene): Koukaku Kidoutai STAND ALONE COMPLEX (10) Final Fantasy VII - Advent Children (10) Tenjou Tenge (10) Last Exile (9) Hagane no Renkinjutsushi (9) Koukaku Kidoutai S.A.C. 2nd GIG (9) Appleseed (2004) (9) Elfen Lied (9) Akira (8) Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuiokuhen (8) Sen to Chihiro no Kamikakushi (8) Rurouni Kenshin - Ishinshishi no Requiem (8) Wolf's Rain (8)